Vakantiehuis Italie Nederlandse eigenaar

Veel Nederlandse vakantiegangers vinden het prettig, wanneer ze in Italie een vakantiehuis huren, dit te doen van Nederlandse eigenaren. Casa Il Piccolo Principe is zo’n vakantiehuis.

Vakantiehuis Italie Nederlandse EigenaarCasa Il Piccolo Principe, vakantiehuis in Noord Italie van Nederlandse eigenaar

Gerdien Blankenstein en Olivier van Mierlo zijn de Nederlandse eigenaren van Casa Il Piccolo Principe, een mooi vakantiehuis in Noord Italie.

Gerdien en Olivier zijn een ondernemers echtpaar. In Orange, in de buurt van Avignon in Frankrijk, runnen zij Boutique stijl Bed & Breakfast “Villa Aurenjo.

Hier zijn zij gastvrouw en gastheer voor vakantiegangers en verzorgen ze in hun restaurant ook de maaltijden voor hun gasten.

 

Voordelen van vakantiehuis huren van Nederlandse eigenaar

vakantiehuisje noord italie nederlandse eigenarenHet huren van een vakantiehuis van een Nederlandse eigenaar heeft een aantal grote voordelen, het is niet voor niets dat veel mensen hier de voorkeur aan geven.

Als eerste is het uiteraard veel makkelijker en duidelijker communiceren bij het reserveren van een vakantiehuis. Daarnaast is het tijdens het verblijf zeker ook prettig dat je, wanneer er communicatie met de eigenaar nodig mocht zijn, dit in het Nederlands kunt doen.