Gastenboek / reacties

 1. Wij hebben een geweldige week gehad in dit huis. Het is een perfect ingericht huis voor een gezin, zelfs met kleine kinderen konden we uit de voeten. Dagtochtjes gemaakt naar San Remo, Triora (bergdorpje), Ventimiglia en Bordighera. Je bent zo in Frankrijk, ons laatste dagje vlogen we ‘s avonds vanuit Nice dus hebben we nog even van die stad genoten.
  Vanuit het huis zie je de bergen en in de verte de zee. De bergdorpjes in de buurt zijn fijn om even te buurten. In het huis ruime gelegenheid om te koken (drie keukens, waaronder een buitenkeuken!) en pizza’s bakken in de steenoven is echt een aanrader. Elke avond dvd’s gekeken, werkelijk een hele behoorlijke verzameling klassiekers en zomergasten, dus vervelen is onmogelijk. Dank Gerdien en Olivier, voor herhaling vatbaar!

 2. We verbleven een week in het voorjaar in jullie huis. Wat een geweldig huis op een prachtige plek in Italië! Rust, ruimte en sfeer, en een adembenemend uitzicht.

  Een aanrader!

  Geweldig hoe jullie ons hielpen toen we autopech kregen.

  We komen er vast weer een keer. (Eigenlijk wil ik morgen wel weer)

 3. Afgelopen zomer een heerlijke week doorgebracht in jullie huisje. Genoten van uitzicht en de grote buiten pizza oven. Een aanrader voor iedereen die ontspannen wilt genieten van een onbekender deel van Italië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *